Lunchkaart -
vrijdag & zaterdagmiddag
Wij serveren op vrijdag en -zaterdagmiddag dezelfde kaart als voor het diner. Zie hieronder.
Als lunch bieden wij ook onze heerlijke garnaalkroketjes aan, al dan niet met een slaatje en frietjes.
Ook de salade geitenkaas (met of zonder spek) staat voor de lunch vast op de kaart.
Vaak hebben wij ook een suggestie op vrijdagmiddag. Deze verschilt elke week!

Diner kaart

Voorgerechten
Zalmtartaar met avocado
Zalm tartaar met avocado, wasabicrunch en yuzu-gemberolie
€ 17,9
Tartalette
Met brie, witlofespuma, honingwalnoot en appel.
€ 13
Porchetta
Dun gesneden porchetta met kruidensalsa, mosterdsla en gedroogde cranberries
€ 18
Hoofdgerechten
Verrukkelijk Veggie🌱
Verse pasta, gegrilde aubergine en provençaalse saus. Afgewerkt met burata en romesco.
€ 24
Skrei filet
Geserveerd op schorseneren, oesterzwammen, zeekraal en mousselinesaus.
€ 29
Rugfilet van lam
Geserveerd met krieltjes, courgette en gescheiden lams saus met muntolie
€ 33
Supplement
Slaatje: mesclun, tomaat, ingelegde ui & pijnboompitjes € 3,5
Frietjes + mayonaise € 5
Desserts
Gianduja Zandtaartje
Gianduja Zaandtaartje geserveerd met
espresso-mascarponecreme
€ 10
Dessert della casa
Warme Sabayon, abrikozen compote, yoghurt ijs, vanilla-notencrumble
€ 12,50
Tarte tatin met vanille-ijs
geflambeerd met Paus D’auge Calvados
€ 13
Espresso Martini
€ 13